Sor-Bits med nån sorts fruktsmak

I den här bloggen plockar vi inte guldkornen i annonsernas vetefält utan vi visar upp allt, precis som gud har skapat det. Sor-Bits har varit med tidigare och sågats för tråkig annons, tråkigt tuggummi och jobbigt papper runt varje tuggummi. Den förra annonsen var från början av 1987 och den här bör vara från våren samma år. Det har inte blivit bättre. Istället sämre på en punkt – massa text och enbart rörig att titta på.

Det här bör vara den 7e Sor-Bits-smaken i handeln efter en eucalyptus, en laktrits och fyra mint. Äntligen lite frukt tänker man, men vadå frukt? Vilken frukt? ”Fruktsmak” är väldigt ospecifikt och kan väl smaka lite hur som helst. Blodapelsin-liknande illustration på bilden men det behöver inte säga något om smaken. Den var säkert äcklig helt enkelt.

Signerad Andrén & Nordström SPR.

Fantomen 7/87

2 tankar kring ”Sor-Bits med nån sorts fruktsmak

  1. Micke

    ”Sor-bits” ???…Jag minns inte ett spår av detta varumärke !!. Men jag tror jag vet vad det beror på. Det var SOCKERFRITT !!. Allt godis/sött utan socker var vid denna tiden SKRÄP !. Antingen smakade de för jävligt eller också var smaksättningen så klen att man fick fylla hela käften med enheter för att få en vettig smakupplevelse !. ”Sor-bits” ??…hmm…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *