80talsreklam.se i media

Extra, 22/10

I dagens Extra finns en artikel om 80-talsprylar samt en ruta med rubriken ”5 sätt att återuppleva 1980-talet”. Vad hittar vi där om inte en (analog) länk till din favoritblogg? Kul som tusan!

2 tankar kring ”80talsreklam.se i media

 1. Jonathan

  Hej, jag bara måste kommentera och tacka för en fantastisk blogg. Det sätt som du, med lagom syrlig rödpenna och lika stor nostalgi, går igenom annonserna på är strålande. (Om du jobbar med reklam själv idag så blir jag inte ett dugg förvånad!) Jag minns nästan varenda en från de tidningar jag köpte och bläddrade i så flitigt. Tack för en grym nostalgitripp. Och ja, vem längtar inte lite tillbaka ibland? :)

  Svara
  1. admin

   Jonathan, vad säger man? Tack! Det är sådant beröm som gör att jag kommer ta mig i kragen och ta upp bloggandet igen. Fler annonser kommer, jag lovar!

   Och ja, jag började som originalare på reklambyrå och är nu webbutvecklare på en byrå så att jag jobbar med reklam var ingen dålig gissning!

   Ha det underbart!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *