Fjällräven Suite för den som vill

Fjällräven Suite

Fjällräven lanser här ”Fjällräven Suite” – ett kit bestående av rävenjacka, grönlandsjeans och Kånken. Det är lite olyckligt att jackan och jeansen är i samma färg eftersom det mest ser ut som att grabben har ett blåställ på sig. Därtill gympadojor som inte verkar helt lämpliga för vandring i fjällen. En fråga som väcks är varför det är en rävenjacka och inte en grönlandsjacka som ingår i suiten. Kanske är det två ord för samma sak?

Texten är rolig för den är så enormt noncommittal med sitt ”Grabbarna som vill väljer…” Det är som när man frågar någon om hen vill följa med på bio och svaret blir ”jag gillar bio”. Kanske blev man mobbad för Kånken i skolan och annonsen var ett trotsigt ”om jag vill ha Kånken så tänker jag ha det faktiskt!” Det är i alla fall vad grabbens hållning och ansiktsuttryck signalerar. Till sist får vi i en rolig ihopskrivning veta att plaggen finns förvuxna också.

2 tankar kring ”Fjällräven Suite för den som vill

 1. Ghazkull

  Ryggsäcken från Fjällräven var ju en megasuccé i början av 80-talet.
  Förstår att dom testade med en hel outfit.
  Det var inte var så snyggt och säkerligen inte heller billigt.
  Hade det funnits i moss eller militärgrönt hade jag som barn säkert velat ha det.
  Då hade jag kunnat se ut som en soldat, lekt krig och kanske smugit runt i skogen och låtsas vara någon av karaktärerna i Kellys hjältar eller M.A.S.H (Ja inte Klinger då så klart).

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *