Fräschare design + mobilanpassning

Nu har jag bytt till ett stabilare webbhotell och i samband med det passade jag på att fräscha upp designen. Speciell omsorg har lagts på besökare med mobil och jag tror att de kommer märka en klar skillnad till det bättre. Förslag på annat som kan förbättras mottages tacksamt. Nu ska jag koncentrera mig på nästa annons istället och jag kan avslöja att den innehåller en känd svensk tyngdlyftare som får superkrafter från en serietidning!

Untitled-1

5 tankar kring ”Fräschare design + mobilanpassning

  1. Martin

    På min androidmobil hamnar sökfältet ovanför sökknappen (istället för jämsides som den visas på din bild) och till viss del ovanpå webbplatsens banner. Gäller oavsett om jag håller telefonen vertikalt eller horisontellt. I övrigt ser det väldigt schysst ut!

    Svara
  2. Malin

    Jag visste ju iofs redan innan att du är bäst :)) Stolt! (får man säga så eller låter jag som din mamma då?)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *