But… it’s not even my birthday!

Luktisar

När jag startade den här bloggen trodde jag att det roligaste skulle vara att leta fram annonserna. Men snart märkte jag att det var kul att samla in fakta också, att få leka grävande journalist. Och nu har jag insett att det allra roligaste (förutom kommentarerna från er läsare förstås) är alla kontakter jag får med experter inom olika områden, eller snarare – och det här menar jag med all kärlek – nördarna. Sportfånar, flygplansmodellbyggare, piloter, kundtjänstmedarbetare på snacksföretag, samlare av obskyra ting – ingen går säker för mina förfrågningar. Och alla är så vänliga och delar med sig av kunskaperna de har.

Och som om det inte var roligt nog: efter inlägget om luktisar har en läsare skickat in en hel karta sådana! Rymdroboten – check, skunken – check. Skunkens doft gav mig en massiv flashback från barndomen. Det fanns något som luktade exakt så men jag kan inte för mitt liv komma på vad det var. Nån leksak? Ett suddgummi? Mina dojor? Jag ske be brorsan komma över och lukta på den (skunkluktisen!) så får vi se om vi kommer på det. Tusen tack till Anders för presenten!

Jag blev så glad så jag köpte en ny domän till bloggen, så inom kort nås den på en snajsigare adress (jag pekar om den gamla adressen såklart så inga länkar eller bokmärken går sönder).

Peace & love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *