Cowgirl med Hubba Bubba

Hubba Bubba som inte fastnar

Innan Hubba Bubba började med sina serieannonser var det vilda västern som gällde. Den här känns ju väldigt ”High Chaparral”. Imponerande bubbla hon fått till, man undrar hur många tagningar som krävdes. Man undrar också om hon är ute och flyger för av bakgrunden att döma är hon i himlen. Skum versalisering i rubriken men ganska mysig annons annars.

Kalle Anka & C:o 49/82

6 tankar kring ”Cowgirl med Hubba Bubba

 1. Hanna

  Jag älskade Hubba Bubba som barn (finns de än?) och blev alltid så sugen av reklamen. Men layouten på denna annons är lite olycklig tycker jag – varför lägga förpackningen halvt över bubblan? Jag hade lagt det längre till höger, nu ser det bara ihopklämt ut.

  Svara
 2. Lizzie

  Jag tuggade alltid Hubba Bubba som barn och tog alltid alldeles för många tuggummin i munnen – tror jag ville likna en blåsfisk.
  Köpte ett paket för några veckor sedan och gjorde precis samma sak – tog alldeles för många. Det är inte lika gulligt som vuxen, men de smakar precis lika gott!

  Svara
 3. Eiríkur

  Hello I hope it´s okay for me to comment in english on this page. I lived in Göteborg til I was four but unfortunatley I don´t speak any swedish 39 years later. I like this blog though and some of the things I remember like the Kalkitos ad which I have at home. But the reason I am commenting is that I have been searching on Youtube for an old Hubba bubba commercial which was played in TV here in Iceland ca. 30 years ago. There were these kids jumping on big Hubba bubba pillows and some Hubba bubba song playing. I think it was swedish or maybe danish. Does anyone remember this?
  Eiríkur

  Svara
  1. 80-talsreklam

   I’m so glad that you have found my blog and like it :)

   Sorry I don’t know about that commercial. There are a few from that era on YouTube but they seem to be American and ”wild west” style.

   I hope some other reader knows about it, and that you write here again if you find it :)

   All the best!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *