Nytt på bloggen: nyheter!

Nu fyller 80-talsreklam snart 2 månader och det firar vi med en ny kategori: nyheter! Här skriver jag om vad som händer i bloggen: funktioner som tillkommit, planer för framtiden, buggar och annat.

Jag har hunnit skriva 24 inlägg på den här tiden och det tycker jag är klart godkänt (klapp på axeln). Det tar sin lilla tid att kolla upp all fakta, utöver själva skrivandet då. Men jag tycker det är så roligt att grotta ned mig och ta reda på exakt vilket nummer av Kalle Anka som ligger på golvet i ljudbrevsannonsen. Här lämnas inget åt slumpen!

Just nu har jag 26 inscannade annonser på lager och det motsvarar halva årgång 87 samt några strönummer från 70-talet av Fantomen. Efter det har jag hundratals annonser till att scanna så oroa er inte för brist på material.

Den största buggen just nu är att pagineringen inte fungerar. Klickar man på ”Äldre inlägg” får man se samma inlägg igen, och så kan vi ju rakt inte ha det. Ska fixas så fort som möjligt.

Jag är tacksam för kritik och idéer som hjälper till att förbättra bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *