Ät snören, snärj brudar

Malaco godissnören

Okej, om man äter godissnören får man vänslas med klassens pinglor, även om man är rätt töntig. Alright! Ärligt talat, den där killen ser riktigt odräglig ut. Turkos uppknäppt Espritskjorta med uppvikt krage, jacka med ena(?!) ärmen nonchalant uppkavlad, och så ett överlägset flin i det lillgamla plytet. Brudarna ser rätt präktiga och tråkiga ut. Äsch, han kan gott behålla dem.

Snören är en produkt som hållit sig ganska oförändrad genom åren. Elefanten är till och med kvar fortfarande, fast nu har han samma kläder (och bakoframvänd keps) på alla smaker och svingar sig i en snör-lian. Det var lite roligare med olika outfits, men att han har blöja känns lite skumt. Smakerna som finns nu är jordgubb, laktrits, kola och Zoo. 1987 års nyhet ”LäskCola” har av någon anledning försvunnit. Minns inte att jag smakat den men visst låter den himla god?

Fantomen 11/87

4 tankar kring ”Ät snören, snärj brudar

  1. Dennis Germundal (119 kommentarer) Inläggsförfattare

   Ja det verkar upplagt för triangeldrama med svartsjuka och catfight när som helst

   Svara
 1. Anna (14 kommentarer)

  Jag önskar att de hade valt svarta snören istället – i ett trött ögonblick ser det ut som om han har dem i näsan och inte i munnen.
  Håller dock med om ”länge leve snören” – köpte en paket lakritssnören förra veckan. De går aldrig ur tiden.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *