Choklad i rasande fart

Rapid choklad

Det har blivit lite mycket 70-tal i bloggen på sistone. Det är inget jag tänker be om ursäkt för, men nu blir det 80-tal så att det osar om det! En tvättäkta 80-talsbrud (Kitty Jutbrings storasyster?) smilar upp sig över en Rapid, en chokladbit som är så snabb att hon måste kapa sina armar och kasta dem efter den flyende chokladen för att fånga den. Den ser dock ut att flyga bredvid hennes hand, men hon är lika glad för det.

Bilden är enormt störande. Hon är märkligt beskuren i underkant, saknar som sagt armar, handen är i en omöjlig position och hon hinner inte riktigt följa Rapiden med blicken utan tittar precis i underkant. Dessutom är själva Rapiden oproportionerligt stor.

Rapid låtar dock klart god, ersattes den med Brejk?

Fantomen 5/87

13 tankar kring ”Choklad i rasande fart

 1. Anna

  Stör mig också på denna! Precis som du säger flyger chokladen bredvid, den är gigantisk, fotot är knasigt beskuret osv. Orange som färgval känns också lite halvgenomtänkt, det röda M:et hade ju synts bra mycket bättre mot en annan färg… Reagerade även på copyn ”Alla som smakar är fast. Det kommer du också vara när du provat”. Det låter lite….hotfullt?!

  Svara
 2. 80-talsreklam

  Ja, jag tänkte nämna de styltiga, korta meningarna som låter som kommandon, men jag ville inte bli långrandig. Tänkte inte ens på färgen men du har helt rätt, orange var inte alls lyckat! Men snygg matchning av örhängen och nagellack va?

  Svara
 3. Pingback: Rango, med hela kokosnötter | 80-talsreklam

 4. Johan

  Jag får en känsla av att hon är skallig och att någon liksom lutar en wockie mot henne bakifrån. Kan det stämma?

  Svara
 5. Tobias

  Japp japp, den döptes om till Brejk. Jag var sur i säkert en månad innan jag fattade att den fanns kvar, men med nytt namn och förpackning.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *