Hubba Bubba

Hubba och  Bubba möter piraterna

Självklart måste även Hubba Bubba ha seriefigurer men här går man ett steg längre och gör hela annonsen till en serie. Uppskattat! Ända tills nu har jag dock trott att ”piraterna” var Hubba Bubba lakrits (det blå paketet) men så kan det ju knappast vara. Jag tyckte alltid att Hubba Bubba var goda men för stora, men det var väl lite av grejen med dem. ”Med jättebubblor som inte fastnar” är en kul slogan, man tänker verkligen att de passar bra till Anna Book i ABC-videon. Om jag inte är ute och cyklar finns väl Hubba Bubba kvar än idag?

Fantomen 19/85

2 tankar kring ”Hubba Bubba

  1. Pingback: Korkat knaster från Rice Krispies | 80-talsreklam

  2. Micke

    Jag övergav ”Bugg” och hängde på Hubba bubba-trenden, först med originalet, följt av ”lakrits” och sedan ”jordgubb”. Se´n tyckte jag att det fick vara nog när smakerna bara blev fler och fler ! (”citron” här ovan minns jag inte ens.-Kom det inte nån guldfärgad förpackning senare också ?). Runt 85-86 gick jag över till ”Toy”, ”Juicy fruit” och ”Double mint” istället, och när de försvann/blev allt mer sällsynta under 90-talet ,fick det bli Stimorol på fast basis. Så är det än idag, fast numera sockerfritt.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *