Kameran med handtaget

Kodak Ektra

Här har vi nåt för fotonördarna, en Kodak Ektra. Om Ektra kan nämnas att den hade ett skumt, fult namn och att idén med ett handtag till kameran inte verkar ha slagit direkt. Den låter väl inte så där alldeles heltokig annars, eller? Eller ja, jag ser i och för sig inte att det skulle bli så där överdrivet mycket stadigare för att man håller i ett handtag så där. När slutade man förresten använda uttrycket pocketkamera? Tycker aldrig man hör det numera.

Om annonsen kan nämnas att det är rart med de livs levande 70-talsbarnen, att den svarta ramen känns lite onödig och att rubriken är väldigt liten och ”osexig”. Dessutom, håller han inte kameran väldigt konstigt i bild fyra? Det ser inte alls ut som på den stora hand-bilden.

Fantomen 24/78

2 reaktion på “Kameran med handtaget

  1. Anna (14 kommentarer)

    Hmm…..Ja onekligen är ju kameran en aning ostadig i handen eftersom han, enligt bild fyra, måste ta hjälp av båda händerna.

    Svara
  2. Dennis Germundal (116 kommentarer) Inläggsförfattare

    Nej precis, varför skulle de bli stadigare att hålla snett under så där?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *